top of page

Quavo’s Stellar Stra Group

Public·22 members

Mi Djeca S Kolodvora Zoo Film S Prijevodoml


Mi djeca s kolodvora Zoo film s prijevodom
Mi djeca s kolodvora Zoo je kultni njemački film iz 1981. godine koji se temelji na istoimenoj knjizi iz 1978. godine. Knjiga i film prikazuju istinitu priču o Christiane F., tinejdžerici koja je postala ovisna o heroinu i prostituciji u Zapadnom Berlinu krajem 1970-ih. Film je režirao Uli Edel, a glavnu ulogu je odigrala Natja Brunckhorst. Film je bio međunarodni hit i izazvao je mnoge kontroverze zbog svoje sirove i realistične prikaza života narkomana.


Film je dostupan za gledanje na internetskoj platformi HBO Max s hrvatskim prijevodom. Film traje 138 minuta i ima oznaku za gledatelje starije od 18 godina. Film sadrži mnoge šokantne scene zlouporabe droge, seksa, nasilja i smrti, pa se ne preporučuje osobama osjetljivim na takve prizore. Film je također poznat po tome što sadrži isječak s koncerta Davida Bowieja u Berlinu, čija je pjesma "Heroes" korištena kao glazbena tema filma.


Download: https://urluso.com/2w3oA3


Film je dobio mnoge pozitivne kritike i nagrade, kao što su Zlatni medvjed na Berlinskom filmskom festivalu, Njemačka filmska nagrada za najbolji film i najbolju glumicu, te nominaciju za Zlatni globus za najbolji strani film. Film je također imao veliki utjecaj na popularnu kulturu i podigao je svijest o problemu droge među mladima. Film je postao dio obvezne lektire u mnogim školama u Njemačkoj i drugim zemljama.


Film je 2021. godine dobio svoju modernu adaptaciju u obliku serije od osam epizoda koja se također može pogledati na HBO Max. Serija je režirana od strane Philippa Kadelbacha, a glavnu ulogu Christiane F. igra Jana McKinnon. Serija prati istu radnju kao i knjiga i film, ali ju stavlja u suvremeni kontekst i dodaje nove likove i zaplete. Serija također istražuje dublje psihološke aspekte likova i njihovih obitelji, kao i društvene i političke okolnosti koje utječu na njihov život.


Serija je također dobila dobre ocjene od kritičara i publike, koji su pohvalili njezinu vjernost izvornom materijalu, ali i njezinu originalnost i aktualnost. Serija je također pokazala kako se problem droge među mladima nije promijenio puno od vremena kada je knjiga napisana, te kako je potrebno više prevencije i edukacije o tome.


Mi djeca s kolodvora Zoo je film i serija koji vrijedi pogledati, jer prikazuju jednu od najpotresnijih i najvažnijih priča o mladima koji su se izgubili u svijetu droge. Film i serija su također umjetnička djela koja pokazuju snagu filma i televizije da prenesu poruke koje mogu promijeniti živote ljudi.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page